Barion Pixel stemisport.sk - oficiálny dealer Marbo Sport v SR
S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete

Tovar v akcii:

Naša cena 31,0 €
Nie je skladom/objednávka

Recenzie heureka.sk

Pridané: 03.02.2024

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Rýchle dodanie

 

Pridané: 22.01.2024

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

veľmi rýchle doručenie, perfektná kvalita výrobku

 

 

Pridané: 30.12.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Toto je presny cas mojej objednávky 20. 12. 2023, 12:05. Na druhy den 21.12.2023 o 15:00 som mal doma tovar. Klobúk dole. Dodanie islo so svetelonou rychlostou. Tovar bol v poriadku. Touto cestou Vám prajem vela úspechu.

 

 

Pridané: 25.12.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Super rýchle doručenie,zinenka nádherná červená,dieťa malo úžasnú radosť

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu, sme radi že ste sa tovar páčil....
 

Pridané: 08.08.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Pozor na to, čo je v objednávke všetko.

Proti:

Nedodali všetko ako bolo v objednávke, je to na dlhé lakte.

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu. Nerozumiem Vašej kritike. Produkt Vám bol dodaný hneď na ďalší deň, chýbali v ňom iba plastové krytky na skrutky (teda nechýbali, výrobca ich už medzičasom prestal pribaľovať, ale nestihli sme to zmeniť v popise produktu). 3x ste kvôli tomu volali, kolega Vám povedal, že máme dovolenku a budeme to riešiť po návrate. Hneď prvý deň po návrate z dovolenky ste opäť volali, povedali sme že sa ozveme keď vyexpedujeme tovar nakoľko sa počas dovolenky toho nakopilo veľa. A následne už píšete túto recenziu, že sme NEDODALI VŠETKO ČO BOLO V OBJEDNÁVKE A JE TO NA DLHÉ LAKTE? Veď ste ani nepočkali kým sa k tomu dostaneme, ani ste oficiálne neposlali žiadnu reklamáciu, iba ste telefonicky vyvolávali počas dovolenky. Keď si myslíte, že sme Vás chceli oklamať, resp. obrať o plastové záslepky, je to Vaša vec a mrzí nás to, ale bohužiaľ, niekedy sa nedá vyhovieť pod minútou a najmä ak v podstate o nič nešlo a nemalo to ABSOLÚTNE ŽIADNY VPLYV na funkčnosť výrobku. A o Vašich mailoch ako sa vyhrážate kvôli tomu Slovenskou obchodnou inšpekciou sa ani nebudeme rozpisovať, myslím že si každý na to názor spraví sám. Pekný deň
 

Pridané: 18.07.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Konkurencny obchod mal kupovanu kladku taktiez skladom avsak s dodanim 11dni. Tu som si objednal a balik som mal za 2 dni doma.

Pre:

Ceny
Rychlost dodania

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Čo uvádzame ako skladom máme aj reálne na sklade a snažíme sa poslať ešte v deň objednania, pokiaľ je tovar objednaný do 14:00. Sme radi, že ste boli spokojný :)
 

Pridané: 11.03.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Osobne - maximálna spoľahlivosť a spokojnosť

Pre:

Výborná komunikácia
Veľký výber
Skvelé ceny
Spoľahlivosť
Rychlosť dodania - bezkonkurenčná

Vyjadrenie nášho obchodu

SUper, ďakujeme za ďalšiu pozitívnu recenziu, vážime si to!
 

Pridané: 08.03.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Osobne mám s eobchodmi v danej kategórii dosť zlé skúsenosti a na základe toho pomerne neuvedomelo a stroho komunikujem aj s predávajúcim - pri obchode Stemi.sk som sa ale vôbec nemusel obávať - predajca mi nacenil zostavu na najlepšiu možnú cenu a obetavo vzhľadom na intenzívnu vyťaženosť mi tovar okamžite pripravil na odoslanie a aj odoslal - veľká poklona majiteľovi, veľmi si to vážim.
Určite budem nakupovať aj v budúcnosti - super obchod.

Pre:

Extrémne rýchle dodanie ( v mojom prípade zo dňa na deň LUXUS! )
Tovar bol kompletný bez akýchkoľvek nedostatkov
Obetavosť predávajúceho vzhľadom k požiadavkám nakupujúceho je až nadštandartná
Široký výber
skvelá cena zostavy

Vyjadrenie nášho obchodu

DObrý deň. My ďakujeme nielen za pozitívnu recenziu, ale zároveň aj na Vaše upozornenie ohľadne nesprávnej ceny zostavy. Áno snažíme sa tovar odosielať ihneď, aj keď niekedy nás limituje vyťaženosť kuriérskej služby...V každom prípade budeme radi, ak u nás nakúpite zas, samozrejme, vždy Vám vieme konečnú cenu podľa možností upraviť. Želáme všetko dobré p. Tomáš
 

Pridané: 16.01.2023

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

rýchle dodanie
tovar skladom

Vyjadrenie nášho obchodu

Vážime si Vašu dôveru a zároveň ďakujeme za hodnotenie, potešilo nás to
 

Pridané: 02.11.2022

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Mimoriadne rychle vybavenie a dorucenie. Z tohto obchodu som uz viackrat objednaval za poslednych 8 rokov a vzdy som bol nadmieru spokojny.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme pekne za hodnotenie a oceňujeme Vašu spokojnosť, aj nabudúce :)
 
ZmViZWUwZj